Unsterblich wurde Brillat-Savarin in seiner Eigenschaft als Feinschmecker. An seinem Buch über di...
'An animal swallows its food; a man eats it, but only a man of intelligence knows...how to dine.'
An unabridged, digitally enhanced printing with updated layout and typeface. Chapters include, bu...
Cette ¿uvre fait partie de la série TREDITION CLASSICS. La maison d¿édition tredition, basée à Ha...
In seinem Buch »Die Physiologie des Geschmacks« geht es nicht nur um die Zubereitung exquisiter S...
Cette ¿uvre (édition relié) fait partie de la série TREDITION CLASSICS. La maison d¿édition tredi...
Nachdruck der 5. Auflage (1888) des wohl berühmtesten Kochbuchs aller Zeiten.
Dieser Buchtitel ist Teil des Digitalisierungsprojekts Springer Book Archives mit Publikationen, ...
'The Physiology of Taste' by Jean Anthelme Brillat-Savarin is a must-read for anyone who loves th...
Reproduction of the original: The Physiology of Tasteby Jean Anthelme Brillat-Savarin
Reproduction of the original: The Physiology of Tasteby Jean Anthelme Brillat-Savarin