Spoilage caused by the chemical reactions andmicroorganisms are principal cause of quality loss...
Lipid oxidation is one of the key problems associated with the loss of quality of seafood. In the...
The dairy industry usually adopts conventional methods of processing various milk-based food prod...
Die Lipidoxidation ist eines der Hauptprobleme im Zusammenhang mit dem Qualitätsverlust von Meere...
L'ossidazione dei lipidi è uno dei problemi chiave associati alla perdita di qualità dei frutti d...
A oxidação lipídica é um dos principais problemas associados à perda de qualidade dos frutos do m...
L'oxydation des lipides est l'un des principaux problèmes associés à la perte de qualité des frui...
Utlenianie lipidów jest jednym z kluczowych problemów zwi¿zanych z utrat¿ jako¿ci owoców morza. W...
Lipide-oxidatie is een van de belangrijkste problemen die samenhangen met het kwaliteitsverlies v...
La oxidación de lípidos es uno de los problemas clave asociados con la pérdida de calidad de los ...
Der durch chemische Reaktionen und Mikroorganismen verursachte Verderb ist die Hauptursache für Q...
Il deterioramento causato da reazioni chimiche e microrganismi è la causa principale della perdit...